Arbete inom Data/IT

Skaffa dig ett utvecklande arbete inom Data/IT!

Data och IT-branschen befinner sig fortfarande i snabb utveckling. Arbetar du med datorer, IT och webben kan du räkna med att kompetenskraven och innehållet i ditt arbete förändras kontinuerligt.

Du kan arbeta med allt från teknik och programmering till projektledning och utveckling. Eftersom data och IT är en så pass integrerad del av vårt samhälle så hittar man jobb hos nästan alla arbetsgivare och arbetsplatser.

Löneintervall: 23.000-40.000 kr/mån

Efterfrågan: Stor i hela landet!

Utbildningslängd: Möjlighet att påverka själv

Studieform: Distanskurser

 

Att jobba med informationsteknik och datautveckling innebär att du är i en bransch som hela tiden utvecklas och förändras. I grunden handlar det om att arbeta med information på olika sätt, att samla in information som du sen strukturerar och analyserar eller att presentera och sprida information genom till exempel webbplatser eller sociala medier.

Inom området finns en rad olika yrken som nätverkstekniker, spelutvecklare eller digital strateg. Du kan även jobba med förvaltning på olika sätt, från säkerhet till support.

Personliga egenskaper som är viktiga att ha:

• Lösningsorienterad
• Prestigelös
• Tycker om utveckling och förbättring
• Serviceinriktad
• Driftig
• Strukturerad
• Samarbetsvillig

 

Vi erbjuder ett flertal distanskurser som ger dig möjlighet att studera dig till ett yrke inom Data/IT, till exempel näthandlare eller IT-administratör. Du har möjlighet att påverka utbildningslängden beroende på hur snabbt du vill bli klar med dina studier.

Distansundervisningen sker via vår egen lärplattform Exlearn. Du har tillgång till handledning dagtid av behörig lärare via digitala verktyg. Det kan finnas möjlighet till viss handledning av behörig lärare via digitala verktyg utanför arbetstid (kväll/helg). För att kunna fullfölja dina studier krävs datorvana och tillgång till dator.

De distanskurser vi erbjuder inom Data/IT är:
 

 

Är du intresserad och vill ha mer information om hur du ansöker? Klicka här!

 

Translate »