SFI/SVA grund + Butik- & lagerplockare

För dig som är serviceinriktad och gillar fysiskt arbete!

Välkommen att studera vår kombinationsutbildning mot butik- och lagerplockare! Som butik- och lagerplockare arbetar du ofta i beställning, uppackning, prismärkning och påfyllning av varor. Du kan också behöva hjälpa kunder som har frågor så ett gott kundbemötande är viktigt. Det ligger stor vikt vid att behärska svenska språket. Du studerar därför SFI D eller SVA grund tillsammans med yrkesutbildningen.

Poäng: 700 + 500 poäng

Studietid: Ca 1 år

Studieform: Flexstudier

Utbildningsort: Västerås

Sökbar i dessa kommuner: Västerås, Surahammar

 

Yrkesutbildningen kombineras med SFI D eller SVA grund. Du är i skolan ungefär 15 timmar i veckan och resten av tiden ska du studera hemma. Du kan söka studiemedel för den delen av utbildningen som är på grund- och gymnasial nivå. När du har klarat utbildningen och blivit godkänd i alla kurser får du ett intyg.

 

Kurs Kurskod Poäng
Plocklagerhantering LAGPLO0 100
Servicekunskap FÖSSEV0 100
Information och kommunikation INFINF01 100
Branschkunskap HANBRS0 100
Service och bemötande SEVSEV01 100
SFI D
Svenska som andraspråk grundläggande GRNSVA2 700

 

För att läsa vår kombinationsutbildning måste du vara godkänd i SFI D eller ha motsvarande kunskaper. Du har möjlighet att studera SFI B, C & D hos oss i Västerås.

 

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). OBS! Gäller ej SFI studier. Läs mer på www.csn.se

Vi erbjuder dessutom gratis digital kurslitteratur i de flesta kurser!

 

Det ingår APL (arbetsplatsförlagt lärande) i utbildningen. Du praktiserar det du läst och lär dig nya saker. Det är en naturlig del av din yrkesutbildning. Du får arbetslivserfarenhet och ökar dina chanser till arbete efter studierna.

 

Efter att du studerat alla kurser hos Arena Utbildning är du utbildad butik- och lagerplockare.

 

Validering klarlägger kunskapsnivån för att kunna anpassa dina studier efter dina behov, i vissa fall kan studietiden då förkortas. Validering ger dig möjlighet att få din kunskap och kompetens synliggjord, dokumenterad och erkänd. Kontakta Arena Utbildning på den ort du önskar göra validering för mer information.

 

Är du intresserad och vill ha mer information om hur du ansöker? Klicka här!

Translate »