Förstärkt arbetsträning

Få en mjukstart till arbetslivet!

Har du varit arbetssökande länge och kanske känner att det är ett stort steg att ta sig tillbaka in i arbetslivet? Är du inskriven på Jobb- & utvecklingsgarantin hos Arbetsförmedlingen? Då är Förstärkt Arbetsträning något för dig! Du får möjlighet att vara på en arbetsplats och utföra arbetsuppgifter i den mån och takt som passar dig under handledning av oss.

Tidsperiod: Ca 6-12 månader

Omfattning: Individuellt anpassat

Sökbar genom Arbetsförmedlingen i: Fagersta

 

Arbetsträning innebär att du får vara på en arbetsplats och delta i verksamheten under en tid. Du får möjlighet att genomföra arbetsuppgifter som är anpassade efter dina omständigheter och utan krav på produktivitet under handledning av oss. Det finns inga krav på att du måste lära dig specifika arbetsuppgifter. Ibland kan det handla om att delta i en arbetssituation så som umgås med dina arbetskollegor.

 

 

Förstärkt Arbetsträning bedrivs av Arena Utbildning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Det är Arbetsförmedlingen som bedömer och tar beslut om du har möjlighet att delta i tjänsten. Ta kontakt med Arbetsförmedlingen på din ort för mer information.

Translate »