Gymnasiala kurser

Mot högre studier

Jag ska studera en YH utbildning till hösten och för att bli antagen till den behövde jag läsa upp mina betyg samtidigt som jag arbetar. Tack vare skolan kunde jag kombinera arbete och studier via deras lärplattform på tider som passade mig. Jag fick snabb återkoppling på mina uppgifter och lärarna var mycket kunniga inom ämnena som jag läste.
– Jasmine

Växa på jobbet

Jag har gått gymnasiet men ville bli mer allmänbildad då jag arbetar med kommunikation och många av de kunder jag möter vill prata om både dagsaktuella händelser och historia. Jag ansökte därför till Samhällskunskap och Historia och blev inte besviken. Vad mycket jag vet nu om Sverige och världen som jag inte visste tidigare. Jag känner mig mycket tryggare i min yrkesroll och har blivit ”go to guy” på jobbet numera.
– Linus

För kärlekens skull

Jag mötte kärleken på en semesterresa i Paris. Väl hemma fortsatte vi prata med varandra online och via telefon men märkte snart att språket var en utmaning. Hans engelska var sådär och min franska lämnade mycket övrigt att önska. Tack vare Arena Utbildning kunde jag läsa Franska 1, 2 och 3 på kvällar och helger. Och nu känner jag mig mer bekväm i våra samtal och kärare än någonsin.
– Daniella

Gymnasiala kurser hos oss

Ska du studera en yrkeshögskoleutbildning eller på universitet men saknar behörighet? Vill du läsa en yrkesutbildning via Komvux men saknar grundläggande behörighet? Eller kanske vill du förbättra din språkkunskaper?

Oavsett varför du vill läsa gymnasiala eller grundläggande kurser hos oss så kan vi hjälpa dig. Arena Utbildning har ca 200 fristående kurser som du kan läsa på distans via vår lärplattform. Du kan också läsa flera av våra grundläggande kurser på plats i skolan. Studera på tider som passar dig – var du vill, när du vill. Våra professionella och kunniga lärare är redo att hjälpa dig. Så sök idag!

Arena Yrkeshögskola

Visste du att vi också erbjuder yrkeshögskoleutbildningar genom vårt systerbolag Arena Yrkeshögskola? Du kan bland annat utbilda dig till Rörnätstekniker där vi även erbjuder jobbgaranti!

Till Arena Yrkeshögskola >>

Translate »