NYHET | VÄSTERÅS | YRKESUTBILDNING

 

Vi startar yrkesutbildning till Elektriker & Larmtekniker!

 

Bor du i Västerås? Då kan du ansöka till vår nya yrkesutbildning inom El & energi som startar i höst! I vår yrkesutbildning kan du välja två inriktningar: elektriker eller larmtekniker.

Som elektriker arbetar du med både installationer, reparationer och underhåll. Yrket passar dig som vill arbeta praktiskt med problemlösning men också gillar att träffa andra människor. Du ingår ofta i ett lag av andra yrken som VVS montörer och snickare som kräver god förmåga till samarbete.
Läs mer om vår yrkesutbildning till elektriker >>

Som larmtekniker arbetar du med installationer av olika slag. Det kan handla om att installera, programmera och driftsätta säkerhetssystem. Det kan vara brandlarm, inbrottslarm, TV-övervakningssystem eller passersystem. Du är en viktig person för att skapa trygghet och säkerhet. I jobbet ingår ofta att utbilda användarna av systemen.

Det är idag brist på både elektriker och larmtekniker och utbildningen ger dig goda chanser till arbete efter avslutad utbildning. Hos Arena Utbildning blandar vi teoretisk undervisning med praktiska moment. Utbildningen skall vara verklighetsnära och ge dig rätt kunskaper för att gå vidare ut på arbetsmarknaden.

 

Hur ansöker jag?

Du ansöker hos Vuxenutbildningscentrum i Västerås. Det är kommunen som bestämmer om du får gå utbildningen.

Klicka här för att ansöka till Elektriker >>

Nyfiken på vad du kan läsa hos oss?

Vi erbjuder konkurrenskraftiga yrkesutbildningar inom bl a Vård & omsorg, Barn & fritid, El & energi samt Lager & logistik. Vi har även ett webbaserat utbud på ca 155 distanskurser. Vi erbjuder gratis digital kurslitteratur i de flesta kurser genom vår egen lärplattform Exlearn. Kolla gärna in hela vårt utbud av utbildningar!

Translate »