Östersund

Varmt välkommen till Arena Utbildning i Östersund!

Arena utbildning är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom vuxenutbildning. Vi är rikstäckande och erbjuder ett brett utbud av utbildningar på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, yrkeshögskola, samt privata företag/arbetsgivare. Vi skräddarsyr även utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden, efterfrågade av såväl privata som offentliga arbetsgivare.

Inom Arenakoncernen bedriver vi även verksamhet inom omställning, bemanning, rekrytering, HR-tjänster, chefscoachning och rehab-habilitering. Koncernen drivs av en orubblig, gemensam övertygelse: Vår tro på varje människas förmåga. Vi vet att starka individer lyfter varandra. Oavsett om det handlar om rekrytering, individuell vägledning, bemanning, omställning, matchning, utbildning, fysisk träning eller ledarskapsutveckling, har vi expertisen att hjälpa såväl enskilda individer som organisationer/företag och dess medarbetare, till ett långsiktigt stabilt och hållbart arbetsliv.

Vi finns där vi kan göra nytta!

Här kan du studera:

Yrkesutbildningar

Du kan kombinera yrkesutbildningarna med SFI D eller SVA grundläggande.


Svenska för invandrare (SFI)


Grundläggande teoretiska kurser


Gymnasiala teoretiska kurser


Lokalvårdsutbildning

Arbetsmarknadsutbildning inom Lokalvård & service på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta Arbetsförmedlingen på din ort för att anmäla intresse för utbildningen.


Så här ansöker du!

Du söker via webben här>>

För frågor kontakta: arenautbildning.osd@svok.se

Translate »