Umeå

Varmt välkommen till Arena Utbildning i Umeå!

Vår skola ligger i centrala Umeå på Döbelnsgatan 16, med gångavstånd till centralstationen, Centrum för vuxenutbildning samt Arbetsförmedlingen. Hos oss på Arena Utbildning möter du engagerade och kompetenta lärare, som hjälper dig att lyckas med dina studier.

Vilka är vi?

Arena Utbildning är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom vuxenutbildning. Vi är rikstäckande och erbjuder ett brett utbud av utbildningar på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, yrkeshögskola, samt privata företag/arbetsgivare. Vi skräddarsyr även utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden, efterfrågade av såväl privata som offentliga arbetsgivare.

Inom Arenakoncernen bedriver vi även verksamhet inom omställning, bemanning, rekrytering, HR-tjänster, chefscoachning och rehab-habilitering. Koncernen drivs av en orubblig, gemensam övertygelse: Vår tro på varje människas förmåga. Vi vet att starka individer lyfter varandra.

Oavsett om det handlar om rekrytering, individuell vägledning, bemanning, omställning, matchning, utbildning, fysisk träning eller ledarskapsutveckling, har vi expertisen att hjälpa såväl enskilda individer som organisationer/företag och dess medarbetare, till ett långsiktigt stabilt och hållbart arbetsliv.

Vi finns där vi kan göra nytta!

Hos Arena Utbildning Umeå kan du studera:

Arbetsmarknadsutbildningar


Så här ansöker du!

Om du är intresserad av någon av våra arbetsmarknadsutbildningar måste du kontakta Arbetsförmedlingen i Umeå och anmäla intresse för utbildningen. Det är de som bestämmer om du får gå utbildningen.

För frågor kontakta:
010-7880039


Sara.bjornberg@arenapersonal.se

Translate »