Service & bemötande 1

Om kursen

Här handlar det om att bemöta kunder och gäster på ett professionellt sätt. Viktigt är både verbalt språk och kroppsspråk. Ofta har kunderna individuella önskemål som du ska försöka tillgodose. Du måste också kunna hantera klagomål och reklamationer på ett korrekt sätt. För att vara yrkesmässig måste du också ha god kännedom om de produkter och tjänster som erbjuds. Du lär dig också grundläggande skyltning och presentationsteknik.

Läs mer om kursen hos Skolverket.

Kurskod: SEVSEV01

Poäng: 100 gymnasiepoäng

Utbildningsform: Distans

Studietakt: Valfri

Kurslitteratur:

Service och bemötande 1 – Lärobok
Meg Marnon
Thelin Förlag
ISBN: 9789173792714

 

Du studerar på distans via vår egen lärplattform Exlearn. Du har tillgång till handledning dagtid av behörig lärare via digitala verktyg. Det kan finnas möjlighet till viss handledning av behörig lärare via digitala verktyg utanför arbetstid (kväll/helg). För att kunna fullfölja dina studier krävs datorvana och tillgång till dator.

 

 

Du väljer själv i vilken takt du vill studera, det vill säga hur många veckor kursen/utbildningen ska pågå. Vanligtvis pågår en kurs mellan 5, 10, 15 eller 20 veckor. För mer information kontakta vuxenutbildningen i den kommun där du bor.

 

 

Svensk grundskola eller motsvarande kunskaper.

Kursen Service & bemötande innehåller APL, arbetsplatsförlagt lärande (praktik).
Vid studier på heltid gäller två veckors APL. Kan kombineras med APL i andra kurser.

För att vara behörig måste du sakna sådana kunskaper som utbildningen syftar till att ge. Dessutom ska du ha förutsättningar att tillgodogöra dig utbildningen.

 

 

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från Centrala Studiestödsnämnden (CSN). Läs mer på www.csn.se

Vi erbjuder dessutom gratis digital kurslitteratur i de flesta kurser!

 

 

Är du intresserad och vill ha mer information om hur du ansöker? Klicka här!

 

Translate »