SFI

Börja studera mot ditt framtida jobb redan på SFI-nivå!

Hos Arena Utbildning lär du dig precis den svenska du behöver för att klara din vardag och för att få ett jobb. Vi varierar alla delar som läsa, skriva, höra och prata tillsammans med yrkesinfärgning mot de områden som är viktiga för dig. Välj Arena Utbildning om du vill lära dig svenska snabbt, effektivt och på ett glädjefyllt sätt.

Studieort: Borås

Kurslitteratur: Gratis kurslitteratur ingår!

Utbildningsform: Klassrum dag, kväll

Studietakt: Heltid

 

Hos oss börjar du läsa mot ditt framtida yrke redan på SFI A-D nivå. Du får betyg i SFI och samtidigt förbereder du ditt språk mot ditt yrke. All SFI är yrkesinfärgad och vi har kontinuerliga starter varje månad. Du har möjlighet att studera i klassrum dagtid eller kvällstid. Dagtid innebär 15 timmar klassrumsundervisning per vecka och kvällstid innebär 6 timmar klassrumsundervisning per vecka.

Vi har även en såkallad flexgrupp för dig som har ett oregelbundet schema pga. till exempel arbete. Det innebär minst 3 timmars klassrumsundervisning per vecka och resten av tiden ägnas åt självstudier på distans. Det gäller SFI nivå B-D.

 

 

Varmt välkommen till Arena Utbildning i Borås! Du hittar vår skola i centrala Borås på Norrby tvärgata 7. Hos oss på Arena Utbildning möter du engagerade och kompetenta lärare, som hjälper dig att lyckas med dina studier.

 

 

 

Utbildningen är kostnadsfri. Vi erbjuder dessutom gratis kurslitteratur!

 

 

Vi har kontinuerliga starter varje månad. Du ansöker via webben på den här sidan: https://boras.alvis.se/sfi

Klicka här för att läsa mer på Borås kommuns hemsida!

 

Translate »