SFI

Börja studera mot ditt framtida jobb redan på SFI-nivå!

Hos Arena Utbildning lär du dig precis den svenska du behöver för att klara din vardag och för att få ett jobb. Vi varierar alla delar som läsa, skriva, höra och prata tillsammans med yrkesinfärgning mot de områden som är viktiga för dig. Välj Arena Utbildning om du vill lära dig svenska snabbt, effektivt och på ett glädjefyllt sätt.

Studieort: Krokom

Kurslitteratur: Gratis kurslitteratur ingår!

Utbildningsform: Klassrum

Studietakt: Heltid

 

Hos oss börjar du läsa mot ditt framtida yrke redan på SFI A-D nivå. Du får betyg i SFI och samtidigt förbereder du ditt språk mot ditt yrke. All SFI är yrkesinfärgad och de yrken du kan förbereda dig inför är: vårdbiträde, undersköterska, barnskötare, elevassistent och arbeten inom hotell & turism. Vi har kontinuerliga starter varje månad.

 

 

Varmt välkommen till Arena Utbildning i Krokom! Du hittar vår skola i centrala Krokom på Skolvägen 8. Hos oss på Arena Utbildning möter du engagerade och kompetenta lärare, som hjälper dig att lyckas med dina studier.
 

 

 

Utbildningen är kostnadsfri. Vi erbjuder dessutom gratis kurslitteratur!

 

 

Vi har kontinuerliga starter varje månad. Du ansöker genom att fylla i denna blankett>>.

När du har fyllt i blanketten skriver du ut den och ger till Lärcentrum i Krokom som finns precis bredvid vår skola på Skolvägen 6.

 

Translate »