SFI

Börja studera mot ditt framtida jobb redan på SFI-nivå!

Hos Arena Utbildning lär du dig precis den svenska du behöver för att klara din vardag och för att få ett jobb. Vi varierar alla delar som läsa, skriva, höra och prata tillsammans med yrkesinfärgning mot de områden som är viktiga för dig. Välj Arena Utbildning om du vill lära dig svenska snabbt, effektivt och på ett glädjefyllt sätt.

Vill du studera SVA grund tillsammans med en yrkesutbildning?

När du är färdig med SFI har du möjlighet att studera Svenska som andraspråk grundläggande tillsammans med en yrkesutbildning mot vårdbiträde/undersköterska, barnskötare och elevassistent.

Studieort: Västerås

Kurslitteratur: Gratis kurslitteratur ingår!

Utbildningsform: Klassrum

Studietakt: Halvtid, 50%

 

Hos oss börjar du läsa mot ditt framtida yrke redan på SFI B, C & D nivå. Du får betyg i SFI och samtidigt förbereder du ditt språk mot ditt yrke. All SFI är yrkesinfärgad och de yrken du kan förbereda dig inför är: vårdbiträde, undersköterska, barnskötare och elevassistent.

 

 

Varmt välkommen till Arena Utbildning i Västerås! Du hittar vår skola mitt i centrala Västerås på Slottsgatan 25. Hos oss på Arena Utbildning möter du engagerade och kompetenta lärare, som hjälper dig att lyckas med dina studier.
 

 

 

Utbildningen är kostnadsfri. Vi erbjuder dessutom gratis kurslitteratur!

 

 

Vi har starter var fjärde vecka. Besök Vuxenutbildningscentrum (VUC) i Västerås för hjälp med din ansökan. Klicka här för att läsa mer på VUC:s hemsida!

 

Translate »