NYHET | NATIONELLT | VUXENUTBILDNING

 

Vi byter namn till Arena Utbildning från 1 augusti!

 
Arenakoncernen har tidigare haft tre olika utbildningsbolag: Svensk vård & kompetensutveckling (SVOK), ALEA Kompetens och Exlearn. Tillsammans bildar vi Arena Utbildning från och med 1 augusti 2020. Arenakoncernen bedriver verksamhet inom omställning, bemanning, jobbförmedling, HR -tjänster och rehabilitering.
 

”Nu positionerar vi oss som en komplett kompetensförsörjningspartner för att vara ännu bättre rustade till att stödja företag och individer i ett hållbart arbetsliv” säger Magnus Eriksson, Koncernchef.

Arena Utbildning bedriver bland annat kommunal vuxenutbildning på entreprenad på uppdrag av fler än 50 kommuner. Arena Utbildning har nationella utbildningsuppdrag på uppdrag av Arbetsförmedlingen och bedriver ett antal Yrkeshögskoleutbildningar för att möta såväl lokala som nationella behov av kvalificerad arbetskraft.

”Arena Utbildning bildar en trygg och samtidigt innovativ partner för kunder, elever och arbetsgivare. Visionen är att människor ska ha ett jobb som motsvarar alla de erfarenheter och kunskaper som personen besitter” säger Rasmus Rossi, Verksamhetschef Arena Utbildning.
 


Fler nyheter

Nyfiken på vad du kan läsa hos oss?

Vi erbjuder konkurrenskraftiga yrkesutbildningar inom bland annat Vård & omsorg och Barn & fritid. Vi har även ett webbaserat utbud på ca 155 distanskurser. Vi erbjuder gratis digital kurslitteratur i de flesta kurser genom vår egen lärplattform Exlearn. Kolla gärna in hela vårt utbud av utbildningar!

Translate »