SFI

Börja studera mot ditt framtida jobb redan på SFI-nivå!

Hos Arena Utbildning lär du dig precis den svenska du behöver för att klara din vardag och för att få ett jobb. Vi varierar alla delar som läsa, skriva, höra och prata tillsammans med yrkesinfärgning mot de områden som är viktiga för dig. Välj Arena Utbildning om du vill lära dig svenska snabbt, effektivt och på ett glädjefyllt sätt.

Vill du studera SVA grund tillsammans med en yrkesutbildning?

När du är färdig med SFI har du möjlighet att studera SVA grund tillsammans med en yrkesutbildning mot vårdbiträde, barnskötare och elevassistent.

Studieort: Falun

Kurslitteratur: Gratis kurslitteratur ingår!

Utbildningsform: Klassrum, Distans

Studietakt: Halvtid, 50% + Orienteringskurs mot vald inriktning, 50%

 

Hos oss börjar du läsa mot ditt framtida yrke redan på SFI A-D nivå. Du får betyg i SFI och samtidigt förbereder du ditt språk mot ditt yrke. All SFI är yrkesinfärgad och de yrken du kan förbereda dig inför är: vårdbiträde, barnskötare och elevassistent.

Vi har kontinuerliga starter varannan vecka. Du har klassrumsundervisning på heltid där du studerar SFI på halvtid, 50%, och en orienteringskurs mot din valda inriktning på halvtid, 50%. De inriktningar du kan välja i din orienteringskurs är: Barn & fritid, Vård & omsorg eller Allmän.

Du har även möjlighet att studera SFI C och D på distans.

 

 

Varmt välkommen till Arena Utbildning i Falun! Du hittar vår skola mitt i centrala Falun på Trotzgatan 25. Hos oss på Arena Utbildning möter du engagerade och kompetenta lärare, som hjälper dig att lyckas med dina studier.
 

 

 

Utbildningen är kostnadsfri. Vi erbjuder dessutom gratis kurslitteratur!

 

 

Vi har starter varannan vecka. Du ansöker via webben på den här sidan: https://falun.alvis.se/sfi

Klicka här för att läsa mer på Falu kommuns hemsida!

 

Translate »