Integritetspolicy

Vilka uppgifter lagrar vi?

Vi på Arena Utbildning lagrar de uppgifterna som du skriver i de fält som finns i kontaktformuläret. Vi sparar de uppgifterna endast så länge ditt ärende är aktuellt.

Vad är den rättsliga grunden för insamlingen?

Den som fyller i formuläret samtycker till att vi behandlar personuppgifter för ändamålet som personen anger i sin kontakt med oss.

Ändamål med insamlingen?

Vårt kontaktformulär är till för att du ska kunna kontakta oss med dina frågor, det kan handla om t.ex. intresse av att jobba hos oss, uppgifter om någon av våra skolor eller information om våra utbildningar. Vi kommer att använda dina kontaktuppgifter för att svara på dina frågor.

Hur tar du del av den lagrade informationen?

Du har rätt att få information om de uppgifter som vi har lagrade och hur dem används. Du kan göra det 1 gång/år och det är kostnadsfritt. Du har också rätt att ändra eller radera dina uppgifter. Skriv en ansökan till oss med din fråga och din underskrift för att få tillgång till informationen. Du kan även mejla vår personuppgiftsansvarige och få dina inlämnade uppgifter borttagna skyndsamt.

Så användningsbegränsar du information eller återkallar ditt samtycke

Om du skulle ändra dig och inte samtycker till/godkänner att vi lagrar dina personuppgifter, hör av dig till vår personuppgiftsansvarig.

Kontaktinformation till personuppgiftsansvarig

Rasmus Rossi
010 – 240 01 67
rasmus.rossi@arenakoncernen.se

Ansvarigt bolag som mottager personuppgifterna

AU Utbildning AB
556723-3431
Lenngrensgatan 1, 2tr
112 51 Stockholm

Rätt att klaga till en tillsynsmyndighet

Du har rätt att vända dig till en tillsynsmyndighet om du har klagomål på vår hantering eller användning av dina personuppgifter.

Translate »