SFI

Börja studera mot ditt framtida jobb redan på SFI-nivå!

Hos Arena Utbildning lär du dig precis den svenska du behöver för att klara din vardag och för att få ett jobb. Vi varierar alla delar som läsa, skriva, höra och prata tillsammans med yrkesinfärgning mot de områden som är viktiga för dig. Välj Arena Utbildning om du vill lära dig svenska snabbt, effektivt och på ett glädjefyllt sätt.

Nivå: Varierar beroende på kommun

Kurslitteratur: Gratis digital kurslitteratur ingår!

Utbildningsform: Distans

Studietid: Varierar beroende på språknivå

 

SFI på distans är till för dig som jobbar, studerar på heltid eller är föräldraledig. Du som med anledning inte kan studera de ordinarie skoltiderna kan ansöka om att studera SFI på distans i de kommuner i landet där vi erbjuder det.

Du som elev måste ha datorvana och ha tillgång till egen dator för att det ska vara möjligt att studera SFI på distans. Du studerar på egen hand i vår lärplattform Exlearn med muntlig examination via Teams. Nationella prov görs på plats på våra skolor. Vissa kommuner kräver även regelbundna Teamsmöten under hela utbildningen.

 

 

Du studerar på distans via vår egen lärplattform Exlearn. Du har tillgång till handledning dagtid av behörig lärare via digitala verktyg. Det kan finnas möjlighet till viss handledning av behörig lärare via digitala verktyg utanför arbetstid (kväll/helg). För att kunna fullfölja dina studier krävs datorvana och tillgång till dator.

 

 

Utbildningen är kostnadsfri. Vi erbjuder dessutom gratis digital kurslitteratur!

 

 

Du ansöker hos vuxenutbildningen i din hemkommun. Klicka här för att komma till ansökningssidan där vi har samlat information om ansökning för vardera kommun.

 

Translate »