Västerås

Varmt välkommen till Arena Utbildning i Västerås!

Vår skola ligger mitt i centrala Västerås på Slottsgatan 25, med gångavstånd till centralstationen, Vuxenutbildningscentrum (VUC) samt Arbetsförmedlingen. Hos oss på Arena Utbildning möter du engagerade och kompetenta lärare, som hjälper dig att lyckas med dina studier.

Vilka är vi?

Arena Utbildning är ett av Sveriges största utbildningsföretag inom vuxenutbildning. Vi är rikstäckande och erbjuder ett brett utbud av utbildningar på uppdrag av drygt 70 kommuner, Arbetsförmedlingen, yrkeshögskola, samt privata företag/arbetsgivare. Vi skräddarsyr även utbildningar så att de matchar specifika behov på arbetsmarknaden, efterfrågade av såväl privata som offentliga arbetsgivare.

Inom Arenakoncernen bedriver vi även verksamhet inom omställning, bemanning, rekrytering, HR-tjänster, chefscoachning och rehab-habilitering. Koncernen drivs av en orubblig, gemensam övertygelse: Vår tro på varje människas förmåga. Vi vet att starka individer lyfter varandra.

Oavsett om det handlar om rekrytering, individuell vägledning, bemanning, omställning, matchning, utbildning, fysisk träning eller ledarskapsutveckling, har vi expertisen att hjälpa såväl enskilda individer som organisationer/företag och dess medarbetare, till ett långsiktigt stabilt och hållbart arbetsliv.

Vi finns där vi kan göra nytta!

Hos oss kan du studera:

Yrkesutbildningar

Du kan kombinera yrkesutbildningarna inom Vård & omsorg samt Barn & fritid med Svenska som andraspråk grundläggande. Du kan välja att läsa yrkesutbildningarna på heltid 100% eller halvtid 50%.


Svenska för invandrare (SFI)

Hos oss börjar du läsa mot ditt framtida yrke redan på SFI B, C & D nivå. De yrken du kan förbereda dig inför är: vårdbiträde, undersköterska, barnskötare och elevassistent. Läs mer>>


Grundläggande teoretiska kurser


Allmänna teoretiska kurser

Intresserad av att studera gymnasiala eller grundläggande kurser på distans? Välj bland 237 allmänna kurser på distans som du flexibelt studerar via vår egen lärplattform. Vi har starter varje månad och du väljer precis den studietakt som passar dig bäst!


Vårdbiträdesutbildning

Arbetsmarknadsutbildning till Vårdbiträde på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Kontakta Arbetsförmedlingen på din ort för att anmäla intresse för utbildningen. Läs mer>>


Så här ansöker du!

Du söker via webben här>>

För frågor kontakta: vasteras@arenautbildning.se

Translate »